Soita, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen yhteydenottolomake, niin löydämme varmasti sopivan palvelun tarpeisiisi!

Minna 050-4914244
jenga.jengala(at)gmail.com

PS: Synttäritiedusteluissa kannattaa kertoa toivotun juhlapäivän ja kellonajan lisäksi sankarin ikä ja sukupuoli, niin osaamme tarjota mahdollisimman osuvaa kokonaisuutta.

 • Allergiat 
  Mikäli olet tilannut juhlat herkkujen kanssa, muista ehdottomasti ilmoittaa ruoka-aineallergioista viimeistään juhlavieraiden lopullista määrää ilmoittaessasi, muutoin valmistelemme tarjoilut normaalille tai enintään vähälaktoosiselle ruokavaliolle (pl. jäätelö)! 

  Tarjoilujen sisältöön merkittävästi vaikuttavien erikoisruokavalioiden lisämaksu on 15 € /juhla/ruokavalio (esim. gluteeniton, maidoton, laktoositon, munaton, soijaton, hiivaton).

  Juhla-aika
  Juhlintaa ja riemua on tarjolla ohjelmapalveluissa 1 h ja herkkujen kanssa olevissa kaikenkattavissa juhlapaketeissa 1,5 h .

  Juhlatilassa kattausten ja koristeluiden valmistelu sekä loppusiivous vie oman aikansa, joten toivomme vieraiden saapuvan ja lähtevän täsmällisesti kutsun mukaisesti. 

  Juhliin varatut päivät
  Useimmiten juhlimme sopimustiloissa lauantaisin ja sunnuntaisin, mutta muitakin aikoja erityisesti kotijuhliin on saatavilla.

  Varausmaksu ja muutokset varaukseen
  Varausmaksun 60 € voi suorittaa viimeistään 3 vrk ennen juhlahetkeä, toimitamme laskun ennakkoon sähköpostitse. Maksuton peruuttaminen tai osallistujamäärän muutos onnistuu viimeistään 3 vrk ennen juhlaa. Myöhäisemmästä peruuttamisesta veloitamme varausmaksun 60 €.

  Loppusumma (kokonaishinta vähennettynä varausmaksulla) maksetaan tapahtuman yhteydessä saatavalla laskulla, ellei ole muuta sovittu. 

  Km-korvaukset
  Matkakulut hinnoitellaan erikseen kotijuhlissa tai mikäli asiakas haluaa Mahti-Jengalan juhlat paikkaan, joka sijaitsee yli 15 km Kuopion keskustasta, tai juhlien räätälöinti muuhun kuin omiin sopimustiloihimme vaatii erillisiä suunnittelukäyntejä.

  Juhlavieraiden määrä
  Muistathan ilmoittaa juhlavieraiden lisäksi päivänsankarin (osallistuvine sisaruksineen) sekä mahdolliset ylimääräiset juhlaan osallistuvat aikuiset, jotta juhlaväen koko väkimäärä on tiedossa ja herkut varmasti riittävät. 

  Jengalan juhlissa kaikki paikallaolevat pääsevät mukaan juhla-aktiviteetteihin joten heidät luetaan laskutettavaan juhlaväkimäärään. Viime tingan poisjääntejä emme valitettavasti voi hyvittää.

  Vastuu
  Huomioithan, ettei juhliin osallistuvia ole vakuutettu Jenga-Jengalan toimesta.

  Paikalla tulee olla erikseen kaksi valvovaa aikuista Mahti-Jengalassa. Valvovien aikuisten osallistuminen ja tarjoilut kuuluvat aina Mahti-Jengalan hintaan. Kotijuhlissa lasten valvontavastuu on järjestävillä vanhemmilla.

  Tietosuoja ja asiakasrekisteri
  Jenga-Jengalan kanssa asioineiden yhteystietoja emme luovuta kolmansille osapuolille. Halutessaan yhteystiedot voi mlloin tahansa pyytää poistamaan asiakasrekisteristämme. Yhteystietoja käytämme asiakassuhteiden ylläpitoon.

*
*
*
*