temppurata

Temppuillaan Kuopion torin varressa!

Kuopion keskustaan luodaan lauantaina 20.10. klo 10-14 Kaupungin suurin temppurata, toiminta-alue on Puijonkatu-Kauppakatu. Keskusta-alueella on tuolloin käynnissä ostostapahtuma Hilipeet pilleet, ja itse torilla Syysmarkkinat sekä Torin 200-vuotisjuhlat. Paljon on siis nähtävää ja koettavaa koko perheelle!

Tapahtuman temppuratakokonaisuuden ovat luoneet yhdessä Kuopion seudun yhdistykset, seurat sekä yritykset, jotka pitävät kukin kadulla omaa toiminnallista pistettään. Toimintapisteissä lapset pääsevät leikkimään, pelaamaan sekä kokeilemaan erilaisia harrastuksia. Pisteistä muodostuu kaupungin suurin temppurata, joka jättää taatusti muistijäljen osallistujiin.

Temppurataan osallistuvat tahot esitellään ennen tapahtumaa Facebook-tapahtumasivuillamme: https://www.facebook.com/events/251204005525831/

Tapahtuma oli supersuosittu jo viime vuonna, ja vähintäänkin samaa intoa ja riemumieltä odotamme tältä vuodelta 🙂

Temppurata on suunnattu 5-12 -vuotiaille lapsille. Temppurataan osallistuva saa alueelle saapuessaan Info-pisteeltä oman temppuratapassin, johon hän kerää merkintöjä eri ratapisteiltä. Vähintään viisi pistettä suoritettuaan lapset saavat pienen palkinnon (palkintoja on varattu noin 700 ensimmäiselle osallistujalle). Osallistuminen on lapsille ilmaista, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Tapahtumalla halutaan nostaa torin imagoa koko perheen paikkana sekä tarjota hauskaa tekemistä ja mahdollisuutta kokeilla uusia harrastuksia. Nähdään temppuilun ja touhuamisen merkeissä!

 
2017 3 1
2017 2 1
2017