Laite- ja pelivuokraus sekä ohjelmapalvelu Klikkaa ja ihastu, mitä kaikkea on juhlasi iloksi tarjolla!

Kaikkea koristetta, rekvisiittaa ja touhuvälinettä ei kannata juhlia varten itse hankkia, vaan ne voi vuokrata kätevästi Jenga-Jengalasta! Vuokratuotteiden toimitukset ovat vain noutaen (emme postita) tai kuljetuspalvelulla (17,5 € tuonti tai haku Kuopion kaupunkialueelle tai Siilinjärven keskustan tuntumaan, pidemmät etäisyydet kilometrien mukaan).

Vuokra-aika on yhdelle tai kahdelle juhlapäivälle, mutta voit sopia edullisista lisäpäivistä. Vuokraajan kanssa teemme kirjallisen sopimuksen, lisäksi kalliimmissa ja/tai aremmissa vuokralaitteissa on panttimaksu. Kaikki hintamme sisältävät alv:n 24 % lukuunottamatta esiintymispalkkioita (Jenguli, Kimalle-keiju, juontaja…).

Hupalaatikko

UUTTA KUOPIOSSA! Superhypetystä nauttivia pakohuonepelejä nyt kotisynttäreiden viettoon! Kuusi ongelmanratkaisutehtävää sekä hyvät ja selkeät ohjeet pelin valmisteluun. Pelin kesto on noin puoli tuntia + valmisteluaika. Tällä äiti tai iskä osoittaa olevansa ajan hermolla ja taatusti voittaa synttärijuhlaväen tai pyjamabileporukan sydämet!

”Pormestarin unilelu” -paketti soveltuu +8-vuotiaille. Hupalaatikon seikkailu rakentuu taustatarinan, kuudella lukolla lukittavan laatikon ja tilaan piilotettavien vihjeiden ympärille. Parhaimmillaan se on, kun seikkailemassa on kerrallaan max 6 henkilöä – isompi ryhmä kannattaa vaikka jakaa osiin. Hinta 45 €. Viikkohinta 120 € (soveltuu esim. päiväkodeille, leireille jne.) 

”Tytöt tykkäsivät todella paljon Pormestarin unilelusta. Laatikon tehtävät olivat tosi hyviä ja kivan erilaisia. Rosvojoukon järjestäminen oli vaikein, pienillä vihjeillä selvittivät. Lisäsin pakohuonetunnelmaa jännittävällä musiikilla ja asettamalla ajastimeen 30 minuutin rajan tabletin näytölle, 22 sekunttia jäi aikaa!. Voin kyllä todella suositella laatikkoa. Ikimuistoiset juhlat! ” 
Henna ja 8-9-vuotiaiden tyttöjen juhlat – Lempäälä

”Kiitos kovasti, HupaLaatikko oli kyllä todellinen menestys! Kahdeksan 8-vuotiaan pojan ryhmä oli innolla mukana isosiskon avustaessa järjestelyissä. Vihjeet piilotettiin ulos, mutta ratkominen tapahtui sisätiloissa. Pojat jaksoivat hienosti keskittyä ja tykkäsivät kovasti. Sankarin mielestä oli kirkkaasti paremmat juhlat kuin kaverilla.”
Maarit – Tampere