Tee-se-itse -juhlat

Kuvagalleria
Asiakaskokemuksia

Laite- ja pelivuokraus sekä ohjelmapalvelu
Klikkaa ja ihastu, mitä kaikkea on juhlasi iloksi tarjolla!

Kaikkea koristetta, rekvisiittaa ja touhuvälinettä ei kannata juhlia varten itse hankkia, vaan ne voi vuokrata kätevästi Jenga-Jengalasta! Vuokratuotteiden toimitukset ovat vain noutaen (emme postita) tai kuljetuspalvelulla (17,5 € tuonti tai haku Kuopion kaupunkialueelle tai Siilinjärven keskustan tuntumaan, pidemmät etäisyydet kilometrien mukaan).

Vuokra-aika on yhdelle tai kahdelle juhlapäivälle, mutta voit sopia edullisista lisäpäivistä. Vuokraajan kanssa teemme kirjallisen sopimuksen, lisäksi kalliimmissa ja/tai aremmissa vuokralaitteissa on panttimaksu. Kaikki hintamme sisältävät alv:n 24 % lukuunottamatta esiintymispalkkioita (Jenguli, Kimalle-keiju, juontaja…).

 • Popcorn-kone

  Maukasta, tuoksuvaa ja poksahtelevaa lisähauskuutta omiin kotijuhliin Jenga-Jengalasta vuokrattavalla kätevänkokoisella popparikoneella.

  Popcorn-koneen vuokrahinta on 30 € sisältäen 2 annospussia jo valmiiksi suolattuja ja öljyttyjä maissijyviä, jotka maistuvat juuri siltä kuin leffateatterissa. Et siis tarvitse erikseen öljyä! Yhdellä pussillisella poppaat 2-3 litraa tuoreita poppareita. Muista pyytää tarvittaessa lisäpusseja hintaan 2,5 €/kpl.

  Puhdistamattomana tai huonosti puhdistettuna palautetusta laitteesta veloitamme +20€ puhdistuksen kuluja.

  Kurkkaa, kuinka helppoa se on:

 • Pinssikone

  Laadukas saksalainen, käsikäyttöinen kone 38 mm TAI 59 mm rintanappien tekoon vaikkapa juhliin, lasten touhupajoihin tai markkinoinnin tarpeisiin. Vuokrahintaan sisältyy 15 kpl metallisia rintanappiaihioita neulakiinnityksellä sekä suojaavat muovikalvot. Lisäaihioiden hinta on 15 €/25 kpl:n erä. Saatavilla on myös 38 mm jääkaappimagneetteja (rintamerkin hinta + 0,3 €/kpl) 

  Mukaan saa halutessaan myös ympyräleikkurin paperiaihioiden leikkaamista varten (leikkuri ei sovellu lasten käyttöön).

  Rintanappikoneen vuokrahinta on 25 €/vrk (noutamalla ja palauttamalla sovitusta paikasta). Koneen luovutuksen yhteydessä teemme vuokrasopimuksen sekä perimme pantin 20 €. Pantti toki palautetaan kokonaisuudessaan, mikäli kone palautetaan sovitussa aikataulussa ja vahingoittumattomana.

  Pyydä tarjous pidemmästä vuokra-ajasta ja runsaammasta aihiomäärästä!

  Rintanappikoneen vuokra sekä lisäaihiot sisältävät alv:n (24 %).

  Katso laitteen käyttöohjevideo:

  RINTANAPPIEN SUUNNITTELU- JA VALMISTUSPALVELU

  Tilaa juhlissasi jaettavaksi tai yrityksesi mainoskäyttöön valmiit rintanapit – hoidamme puolestasi myös suunnittelun. Notkeaa ja helppoa, eikö totta!

  Rintanapin aihiot sekä neula ovat ehtaa metallia, kuva printataan herkulliseksi värilaserilla ja rintanappi viimeistellään roiskeita, menoa ja meininkiä kestäväksi muovikalvolla. Saatavilla myös 38 mm jääkaappimagneetteina (rintamerkin hinta +0,30 €/kpl).

  VALMIIDEN RINTAPPIEN HINNASTO

  Rintanappien määrä Aloituskulu Hinta alv 0% Hinta sisältäen alv 24%
  1-10 5€ 1,30 €/kpl 1,61 €/kpl + aloitus 6,2 €
  11-20 3€ 1,30 €/kpl  1,61 €/kpl + aloitus 3,72 €
  21-40 2€ 1,25 €/kpl 1,55 €/kpl + aloitus 2,48 €
  41-60 sisältyy 1,00 €/kpl 1,36 €/kpl
  61-80 sisältyy 1,10 €/kpl 1,24 €/kpl
  81-100 sisältyy 0,90 €/kpl 1,12 €/kpl
  101-300 sisältyy 0,80 €/kpl 0,99 €/kpl
  301-500 sisältyy 0,70 €/kpl 0,87 €/kpl
 • Lattiakiiturit

  Tästä eivät juhlien hauskuus ja vauhti voi enää lisääntyä! Lattiakiiturit liikkuvat satulaa keinutellen ja käsillä kahvoista liikutellen ja ne soveltuvat 3-12 vuotiaille. Käyttäjän enimmäispaino on 50 kg.

  Vuokrahinta on 25 € ja setti sisältää 2 kiituria.

  Kurkista hauska video lattiakiitureista:
   

 • Disco

  Mikäs tekisi discojuhlista kotona, asukastuvalla tai yhdistyksen tiloissa hienommat, kuin oikea savukone!

  Vuokrasettiin kuuluu välkkyvien diskovalojen lisäksi savukone nesteineen. Valoja on mukana useita, ja ne ovat kooltaa näppäriä mutta efektiteholtaan räväköitä isommassakin olkkarissa.

  Poppi vaan soimaan ja kaikki varmasti viihtyvät diskosynttäreillä!  Vuokrahinta on 35 €/2 vrk

  Halutessaan voi vuokrata mukaan iiiiison ja tehokkaan kaiuttimen (+20 €) – ja jytä kuuluu taatusti hyvin!

  Jenga-Jengala disko vuokra Jenga-Jengala savukone vuokra Jenga-Jengala diskovalot vuokra

 • Onnenpyörä

  Ihanan värikäs ja suorastaan hypnoottinen onnenpyörä sopii niin yritysten kuin yksityistenkin arpapeleihin – olisiko onnekasta osua johonkin 15:sta numerosektorista, vai olisiko isoa pottia saatavilla vain erikoissektorilla? Puinen jalusta, puinen kiekko (halkaisija 60cm). Hinta 60 €.Jenga-Jengala onnenpyora

 • Kuvioleikkuri

  Tämä homma on täysin k-o-u-k-u-t-t-a-v-a-a ja ihanaa! Sizzix Big Shot -kuvioleikkurimme mukana saat runsaan setin erilaisia ja eri paksuisille materiaaleille soveltuvia kuvioteriä ja kohokuviontilaattoja. Ajan oloon on siis valikoimamme suurentunut merkittävästi kuvassa olevasta alkusetistä.

  Skarppi leikkuujälki antaa huolitellun fiiliksen kaikkeen askarteluun skräppäyksestä kutsu- tai kiitoskorttien valmistukseen – tätä kannattaa kokeilla!

  Vuokrahinta 25 €/2 vrk

 • Kotikattaus

  Nouda kotona järjestämiisi pieniin juhliin helppo ratkaisu Jenga-Jengalasta! Saat juhlapöytääsi 25 juhlijalle koko kattauksen sekä kymmeniä metrejä värikästä lippuviiriä somisteeksi. 

  Kotisynttäreiden noutopaketin hinta on 25 € ja se sisältää seuraavat lainattavat  tuotteet:

  lainaksi kattaukseen värikkäät muoviastiat (mukit, matalat ja syvät lautaset, lusikat), muoviset ihanat lintupuu-coctailtikut näppipaloille, halutessasi pienet lasipullot joko kaakaon tai muun juoman tarjoiluun (niitä noin 12 kpl), kolmiosaisen tarjoiluvadin, jonka voi halutessaan kasata torniksi sekä ihanat Sagaformin Happy Days -tarjoiluastiat (kannellinen pyöreä vati, kannu sekä jalalliset pikkukulhot joko poikien tai tyttöjen väreissä)
  lainaksi somistukseen värikkäitä lippuviirejä (yhdessä viirissä 20 lippua, pituus noin 6 metriä)

   Paketti kotisynttäreiden viettoon on tilattava viimeistään 3 vrk ennen haluttua noutohetkeä. Paketti on noudettavissa sovitusta paikasta, ellet halua kotiinkuljetustamme. Laina-astiat palautetaan juhlan jälkeen puhtaina ja ehjinä.

  Ja jotta homma olisi ekstrahelppoa, voit tilata samalla juhlien herkkukuorman (alk 35 € ja/tai koristellut itseleivotut kuppikakut alk 25€/10 kpl). 

 • Leipuriapu

  Jos oma aika, taito ja viitseliäisyys ei aina riitä juhlien ja tapahtumien alla, hälytä Jenga-Jengalan jauhopeukalo-äidit hätiin!

  Teemme tilauksesta herkut moniin eri tilanteisiin sopivasti, vaikkapa

   – täytekakut (kermakakut alk 45 €, fantasiakakut alk 60 €) tai koristellut kuppikakut (alk 2,5 €/kpl)
   – suolaiset piiraat (alk 30 €)
   – piknik-herkkukorit (leivonnaisilla ja ostetuilla näppipaloilla) (alk 45 €
   – kotisynttäreille juhlapöydän tarjottavat (alk 35 €, kakku tai kuppikakku erikseen)
   – pienet näppipalaleivonnaiset vaikka pienten tapahtumien yhteydessä tarjottaviksi, esim. marjapiirakka (alk 30 €)

  Hintoihin vaikuttavat mm.  mahdollinen kuljetus, tilattu määrä ja erikoisruokavaliot (huom. gluteenittomia emme leivo). 

  Kysy lisää, me Jengalan jauhopeukalot taiomme kotikeittiöissämme juuri tilanteeseen sopivimmat herkut.  Suurleipomo siis emme ole, mutta teemme leipomukset suurella sydämellä, aivan kuin omiin juhliimme!  

 • Ohjelmapalvelu

  Jos pidät leipomisesta ja juhlimisesta kotonasi tai muussa hankkimassasi juhlatilassa, mutta ideatykitys ei toimi tai kädet riitä, niin kutsu Jenga-Jengala hätiin! Voimme tuottaa osuvaa ohjelmaa tunniksi lapsivieraiden iloksi, ja itse voit keskittyä herkkuhetkeen.

  Tai halutessasi voimme hoitaa sen herkuttelunkin 🙂

  HINNAT yksityishenkilöiden kotisynttäreille:

  • Tunniksi ohjattuja leikkejä ja pelejä, ilmapallohahmoja tai ikään sopiva askarteluhetki tms. alk. 120 €/käynti. 
  • Kimalle-keijun hahmo vierailulle (sisältö kuten yllä – leikkejä ja kasvomaalausta tms. tunniksi) alk. 140 €/käynti
  • Jenguli-maskotin vierailu juhlassa, 70 €/käynti (enintään 0,5 h) – lue lisää Jengulista
  • Koko juhla (juhlapöydän kattaminen noin puoli tuntia + ohjatut leikit tunniksi + herkkuhetki jengalamaisen runsaalla juhlapöydällä puoli tuntia. Kodin/keittiön siivous ennen tai jälkeen juhlan ei sisälly) 290 €/10 lapsen juhlat.
  • Huom. Lasten valvonta on vanhempien vastuulla.

  Hinnat sisältävät Alv:n, ja niihin lisätään km-korvaukset Vuorelasta. Lisäksi koko juhlan (herkut+ohjelma) toteuttamista varten teemme suunnittelukäynnin ennakkoon (km-korvaus). 

  Jenga-Jengala kasvomaalari

evenderi-mukana-logo2