Hyppää kannelle ja koe kesän mieleenpainuvin sisävesiseikkailu LAUANTAINA 11.8. klo 12!

Lastenristeily face

HIIOHOI!
Sisävesiseikkailu on tarkoitettu n. 5-9 -vuotiaille lapsille. Lasten erikoisristeilyllä on seilorihenkistä ohjattua toimintaa sekä kädentaitopaja, josta saa viedä omin käsin tehdyn seikkailumuiston kotiin.
Ohjelmallinen osuus on n. 1h 20 min. Risteilyn kokonaiskesto on kaksi tuntia. (HUOM! Lapset ovat koko risteilyn ajan vanhempiensa vastuulla.)

Hinta:
Risteily + ohjelma 19 €/lapsi.
Aikuisten risteilyn hinta 18 €/hlö.

Risteilyn ohjelmasta vastaa Jenga-Jengala, kysy tarvittaessa tarkemmin info@jenga-jengala.fi tai soita 050-4914244 (Minna).

Risteilylle on ennakkoilmoittautuminen viimeistään torstain 9.8. aikana (minimi lasten osallistujamäärä on 10).
Varaukset ma-pe klo 9-16 puhelimitse 0440 266 330 tai info@lakelandlines.fi.

Laivana on M/S Queen R, lähtöpaikka Kuopion matkustajasatama (varustamon sivuille pääset tästä).  M/S Queen R -laivalla on kahviopalvelut.

Ajankohtaista ALKUTALVELLA 2017

  • Varaa Joulupukin aattovierailu kotiin ajoissa! Jenga-Jengalan taatusti korvatunturikelpoinen Pukki on käytettävissä aaton kotivierailuihin, katso ajantasaisemmat reittitiedot täältä!
  • Toki Pukki voi myös vierailla yritys- ja yhdistystapahtumissa ennen aattoakin – laitetaanko vierailun yhteyteen myös Muorin pitämä tonttupaja?

Kimalle-keiju

DSC_6906
  • Taikasauvan heilautuksella Kimalle-keiju loihtii ympärilleen hyvää mieltä ja glitterisiä kasvomaalauksia. Keiju vierailee mielellään myös kotisynttäreillä!

Leipuri- ja kokkiapu

Prinsessamuffinit
  • Muista tilata leipuri- tai somistusapua kesäkauden juhliin.
  • Kysy myös Kokki kotiin -palvelua, sillä olemme käynnistäneet yhteistyötä alan huippuammattilaisen kanssa! Lue lisää Casual + Gourmet

Tule tapaamaan Jengulia!

Jenguli_freskonedessa
  • Kutsu Jenguli kylään yrityksesi tapahtumaan tai kotisynttäreille. Vierailuhinta alk 70 €!
Jenguli_ja_Emma_koulussa