Klikkaa ja näe, kuinka voimme ilahduttaa asiakkaitasi Elämykset ja toimintapisteet yrityksille, päiväkodeille, yhdistyksille...

Maskottivierailut

Kukas se on tuo violetti, karvainen ja halittavan hurmaava hahmo? Se on Jenga-Jengalan maskotti Jenguli – mieletön muksumagneetti jokaiseen yrityksen teemapäivään! Jenguli-hahmo toimii mimiikalla, eli se ei puhu, mutta sitäkin innokkaammin halii, heittää ylävitosia ja poseeraa valokuvissa.

Jengulin voi kutsua monenmoiseen touhuun mukaan, se jaksaa innostua aina. Erityisesti Jenguli pitää ylävitosista, valokuvissa poseeraamisesta, haleista ja tanssimisesta. Jenguli vierailee mielellään erilaisissa yritysten ja yhdistysten tapahtumissa sekä lasten synttäreillä reippaasti tervehtimässä vieraita tai vetämässä vaikka oman jumppatuokion. Hinta alkaen 70 € (esiintyminen, alv 0%).

Jenguli voi pukeutua yrityksen logolliseen t-paitaan ja esiintyä siten lukuisissa valokuvissa viemässä yrityksen sanaa eteenpäin. Jengulin mukana tulee sovittaessa myös toinen Jenga-Jengalan henkilö kannustamaan lapsia antamaan haleja ja ylävitosia.