Laite- ja pelivuokraus sekä ohjelmapalvelu Klikkaa ja ihastu, mitä kaikkea on juhlasi iloksi tarjolla!

Kaikkea koristetta, rekvisiittaa ja touhuvälinettä ei kannata juhlia varten itse hankkia, vaan ne voi vuokrata kätevästi Jenga-Jengalasta! Vuokratuotteiden toimitukset ovat vain noutaen (emme postita) tai kuljetuspalvelulla (17,5 € tuonti tai haku Kuopion kaupunkialueelle tai Siilinjärven keskustan tuntumaan, pidemmät etäisyydet kilometrien mukaan).

Vuokra-aika on yhdelle tai kahdelle juhlapäivälle, mutta voit sopia edullisista lisäpäivistä. Vuokraajan kanssa teemme kirjallisen sopimuksen, lisäksi kalliimmissa ja/tai aremmissa vuokralaitteissa on panttimaksu. 

Olisiko juhlissa vierailla hattaramieli? Juhlan kuin juhlan kohokohdaksi sopii paikan päällä pyöräytetyt hattarat ihan oikealla iiiisolla hattarakoneella! Hattarakoneen korkeus on 124 cm kärryjen kanssa ja kattilan halkaisija on 52 cm.

Makean herkun saa pyöräytettyä erikoisemmaksi erilaisin maku- ja väriainein sekä värivaloin välkkyvällä hattaratikulla!

  • Ison, pyörällisellä kärryllä varustetun hattarakoneen vuokrahinta on 49 €/vrk tai 69 €/2 vrk. Hinta sisältää koneen, 25 kpl paperisia, kapean tötterön muotoisia hattaratikkuja sekä yhteensä 600 g makusokeria kolmessa eri makuvaihtoehdossa (kutakin noin 200 g): vaaleanpunainen banaani, sininen vadelma sekä vihreä omena

Puolesta kilosta sokeria syntyy noin 25-33 hattaraa.
Lisäsokeri +5 €/0,5 kg. Koneessa voi käyttää myös tavallista taloussokeria ilman makuaineita.

Lisätikkujen hinta on á 0.20 €/kpl. Halutessaan voi lunastaa mahtavan huikeat värikkäästi välkkyvät hattaratikut 2 €/kpl (materiaali muovia).

Tarvittaessa voit varata meiltä myös reippaan hattarantekijän tai laitteen kuljetuksen! Kuopion kaupunkialueelle tai Siilinjärven keskustan tuntumaan  tuonti tai haku 17,5 €, pidemmät etäisyydet kilometrien mukaan.

HUOMIOITHAN hattarakonetta vuokratessasi, että laite vaatii 20 min jäähtymisajan  tunnin käytön jälkeen!

Puhdistamattomana tai huonosti puhdistettuna palautetusta laitteesta veloitamme +20 e puhdistuksen kuluja.